Hässleholms Kontorfastighet är ett företag som hyr ut fräscha, prisvärda och anpassningsbara lokaler för konferens- och kontorsverksamhet i Hässleholm, en stad i Norra Skåne. Hos Hässleholm Kontorsfastighet AB hyrs kontorsytor ut till ditt företag stort som litet. Ytor från 12 kvm till 1000 kvm som kan anpassas efter just era behov finns tillgängliga.

Adressen till Hässleholmskontorsfastighet är
Logementsv. 4, Garnisonen 281 35 HÄSSLEHOLM

Nedan finns en karta som visar var och hur ni hittar Hässleholms Kontorsfastighet AB.


Visa större karta

Om du har några frågor eller vill veta mer, ring eller e-posta så berättar vi gärna mer om våra lokaler. Telefon: 0708240281, eller skicka ett mail – info@hyrakontor.se

 

Varför vi är i Hässleholm

Hässleholm är en trevlig stad, med mycket goda pendlings- och kommunikationsmöjligheter. Lokalerna vi använder har tidigare tillhört försvarsmakten. De renoverades några år innan anläggningen sedan lades ner. Vi såg stor potential och tänkte att vi kunde tillvarata möjligheten att förvalta lokaler i den expansiva kommunen som Hässleholm är och under en tid varit.

Du kan läsa mer om Hässleholm på Hässleholms kommuns hemsidawww.hassleholm.se. Här hittar du information om diverse intressant fakta, så som omgivningar, kommunikationer och företagsmöjligheter. Kanske är det i Hässleholm som just ditt företag har framtida potential?

 

Vi bakom Hässleholms Kontorsfastighet AB

Jag som sitter vid spakarna bakom Hässleholms Kontorsfastighet AB heter Christian Olsson. Jag har mina rötter i Röke, en liten by utanför Hässleholm. När jag inte hyr ut kontors- och konferensfastigheter, driver jag ett företag som heter Hässleholms Brunnsborrning.

Kontakta oss!

Tveka inte att skicka ett mail om du har några frågor!

Ditt namn (obligatoriskt)

Din e-post (obligatoriskt)

Ämne

Ditt meddelande